Haparanda Wood Art Ab, Stor Grillkåta Norra Finland Lappland Nyland Österbotten

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
03.05.2024 13:50
Kategoria:
Iso Grillkota, Pohjois-Suomi, Stor Grillkåta Norra Finland, Lappland, Lappi
Grillkåta 56 kvadrat
Grillkåta med elementkonstruktion, som kan anpassas efter dina behov. Denna Grillkåta är specialdesignad för hotell, campingar och skidorter, där syftena kan variera från reception, mötesrum, restaurang eller butik. Kombinationsmöjligheterna är nästan oändliga, eftersom dessa Grillkåtor kan byggas ihop! Grillkåta är helt värmeisolerad för användning året runt.
Fråga oss mer. Vi talar finska! Leveranserna till Finland fungerar bra.

Originell, elementbyggd grillkåta som kan anpassas efter just Ert behov. Denna kåta är framtagen speciellt för hotellanläggningar, campingplatser och skidanläggningar där användningsområdena kan variera från allt mellan reception, konferenslokal, restaurang och butik. Kombinationsmöjligheterna är näst intill oändliga, då dessa kåtor går att bygga ihop med varandra! Kåtan är helisolerad för användning året om.

Grillkåta
- Dubbel-spontad; av tätfibrig norrlands furu.
- Isolerglas; i alla fönster.
- Sexkantig.
- Helt trallgolv av trä.
Grillkåta 56 kvadrat

Ja, Grillkåta är en bra lösning även för en stor grupp eller evenemang. Här är några anledningar till varför Grillikota passar även för en större grupp:

- **Rymlig miljö**: Grillkåta har oftast gott om plats så att flera personer kan sitta bekvämt runt grillen. Detta möjliggör socialt ätande och samvaro även för en större grupp.
- **Varmt och mysigt**:Grillkåta skapar en varm och mysig miljö där det är trevligt att umgås. Speciellt svalare dagar eller kvällar erbjuder grillstugan skydd och värme.
- **Grillglädjen**: Med en stor Grillkåta kan du laga mat till ett större sällskap samtidigt. Glädjen att grilla och laga mat tillsammans kan vara ett trevligt sätt att umgås tillsammans.
- **Mångsidig användning**: Grillkåta kan användas för olika tillfällen, som familjefester, födelsedagar, kvällsfester eller avslappnade grillkvällar med vänner. Den erbjuder ett mångsidigt och bekvämt utrymme för olika behov.

Sammantaget är Grillkåta en utmärkt lösning för både små och stora sällskap som vill njuta av samvaro, mat och vara ute. Om du planerar att anordna ett större evenemang kan en Grillkåta vara ett utmärkt val för att skapa utrymme och höja stämningen.

Haparanda Wood Art HAPARANDA
Tjädervägen 5
95333 HAPARANDA
Näytä kartalla
Puh. +46 922 220 40
GSM/Sivunumero +46 70 653 46 11

info@wart.se
www.wart.se























Haparanda Wood Art Ab, Iso Grillkota, Pohjois-Suomi, Stor grillkåta Norra Finland, Lappland, Lappi
Lisätietoja yrityssivulta: Haparanda Wood Art Ab
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen